Uitbreiding H. Huyskamp’s fijnhouthandel

2 mei 2019

Eigenaar Frederik Huyskamp van H.Huyskamp’s Fijnhouthandel uit Zwolle heeft besloten een vierde pand van ruim duizend vierkante meter aan te schaffen voor extra opslag. Dit is nodig vanwege de uitbreiding van het assortiment van het bedrijf. Sinds kort is Huyskamp voorraadhoudend A-dealer van het topmerk Unilin Evola. Naast de uitbreiding van de opslagruimte heeft het familiebedrijf ook het personeelsbestand uitgebreid naar 22 mensen.

Unilin Evola is een gerenommeerd merk met decoratief plaatmateriaal in 168 ontwerpen, beschikbaar in hpl, gemelamineerde platen en kantenband. Het merk belooft levensechte houtdecoren en authentieke reliëfstructuren. Als voorraadhoudend A-dealer van dit merk, verwacht Huyskamp de interieurbouwer beter te kunnen bedienen.

Het familiebedrijf bestaat dit jaar inmiddels 125 jaar. Sinds ze zich in 2002 op de huidige locatie vestigden heeft het bedrijf er eerder al twee nieuwe vestigingen bijgekregen. Met de vierde opslagruimte heeft het bedrijf nu zo’n 7000 vierkante meter aan opslagruimte tot zijn beschikking voor de opslag van hout, plaatmateriaal en decoratieve producten.

Tags: , , ,