50-jaar in dienst Jubileum bij RIGO Verffabriek

12-06-2019
50-jaar in dienst Jubileum bij RIGO Verffabriek

50-jaar in dienst Jubileum bij RIGO Verffabriek
RIGO Verffabriek vierde het 50-jarig jubileum van collega Theo Bieman. 50 jaar werkzaam bij hetzelfde bedrijf is tegenwoordig een unicum en zul je niet snel meer tegenkomen.

Bieman is meester olie- en verfmaker en begon zijn carrière in 1969, toen nog bij voorloper verffabriek Evert Koning in Zaandam. Tegenwoordig heeft het bedrijf veel aan de kennis en ervaring waarmee hij jong en oud de kneepjes van het vak bijbrengt, waaronder zijn eigen zoon. 'Wij waarderen Theo enorm om zijn vakmanschap, collegialiteit en loyaliteit. We zijn dan ook supertrots op hem en feliciteren hem van harte met dit bijzondere jubileum', aldus directeuren Toon en Machiel van Westerhoven'.

Burgemeester Frank Dales hielt speciaal voor deze gelegenheid een toespraak, waarna het feest werd afgesloten met een diner in de fabriekshal voor Bieman, zijn familie en (oud)-collega's.

RIGO Verffabriek is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1938 verf, olie en lak producten maakt. Dit heeft inmiddels geresulteerd in o.a. ROYL oplosmiddelvrije oliën, STEP watergedragen lakken, en de SKYLT-technologie.