Nieuw bij RIGO Verffabriek: Chris de Vries

11-07-2017
Nieuw bij RIGO Verffabriek: Chris de Vries

Nieuw bij RIGO Verffabriek: Chris de Vries


IJMUIDEN - Goed nieuws! Chris de Vries is per 1 juli 2017 in dienst gekomen bij RIGO Verffabriek. Chris geeft leiding aan iedereen binnen RIGO Verffabriek die zich bezighoudt met “Verkoop en Ontwikkeling”.

In die hoedanigheid stuurt hij het verkoopteam, de productmanagers en het laboratorium aan. Chris maakt vanuit zijn functie manager Verkoop en Ontwikkeling deel uit van het managementteam en rapporteert aan de directie.

Deze functie is geheel nieuw voor RIGO Verffabriek en komt voort uit de groei die de organisatie maakt. "Door deze functie binnen het managementteam van RIGO Verffabriek in te richten, zullen Verkoop en Ontwikkeling elkaar sterker aanvullen en behoudt de directie tijd en aandacht voor klanten en collega’s. Al met al een stap waar we als bedrijf enorm trots op zijn", zo stelt men in IJmuiden.

"Chris heeft in zijn vorige functies veel ervaring opgedaan die nu goed van pas komt. De komende maanden maakt hij graag kennis met klanten en leveranciers van RIGO Verffabriek." Mocht je met hem contact willen leggen, is hij bereikbaar op 0031-6-10 11 1402 of per mail: [email protected]