PPC en Rigo Verffabriek op Sail 2015

25-08-2015
PPC en Rigo Verffabriek op Sail 2015

PPC en Rigo Verffabriek op Sail 2015

AMSTERDAM- De tall ships zijn inmiddels al enkele dagen geleden vertrokken uit Amsterdam, maar toch nog even een mooie foto ter herinnering aan Sail 2015. Tijdens dit evenement hebben de Plinten & Profielen Centrale (PPC) en Rigo Verffabriek met klanten tussen de historische schepen gevaren.

Vijf dagen lang hebben bijna 200 klanten van de Plinten & Profielen Centrale en RIGO Verffabriek meegevaren op SAIL 2015. Dit vijfjaarlijkse watersportevenement trok in vijf dagen maar liefst 2,3 miljoen bezoekers uit heel de wereld naar Amsterdam en IJmuiden. Aan boord van het luxe motorjacht Something Cool en de Wijkse sloep Wieck was het alle dagen genieten geblazen op het water, aldus de groothandel en de fabrikant. Ook de deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap Parketleggen 2015, dat de groothandel uit Wijk bij Duurstede en RIGO al jaren sponsort, voeren mee.

“Wij hebben nog niet vaak een evenement gehouden, waar wij zo ontzettend veel enthousiaste en positieve reacties op gehad hebben. Dankzij de intieme setting hebben wij onze klanten nog beter leren kennen. Het schitterende weer was voor iedereen een beloning van een jaar lang hard werken! Wij zijn heel erg blij dit samen met een leverancier als RIGO met onze klanten te hebben mogen doen”, reageren de PPC-directeuren Lisa en Peter Klaassen achteraf.