PPC fietst met klanten

04-04-2018
PPC fietst met klanten

PPC fietst met klanten


Op Paaszaterdag fietste Plinten en Profielen Centrale (PPC) met een groep enthousiaste klanten de Lek- en Lingetocht. De fietstocht was georganiseerd door WTC Cothen, een wielervereniging die wordt gesponsord door PPC. Mede dankzij het heerlijke weer en de sportieve deelnemers werd het een fantastische dag.

Alle meefietsende klanten ontvingen een volledig gesponsord wielertenue. Bona, RIGO verffabriek en PPC zelf stelden de kleding beschikbaar. En natuurlijk niet te vergeten Quick-Step, vaste sponsor van vele wielerprofessionals. Ruim honderd fietsers vertrokken rond 10.00 uur vanaf het terrein van PPC in Wijk bij Duurstede voor een tocht van 75 of 110 km.

PPC-directeur Peter Klaassen fietste ook mee. ‘Gaaf om de hele groep in hetzelfde tenue te zien! Best pittig, zo’n tocht van 110 km als je weinig getraind hebt. Maar we hebben het allemaal gered, zelfs de ongetrainde mensen. Zo zie je maar weer, als team bereik je meer dan alleen! Niet voor niets een van onze motto’s!’ (Bron/Beeld: PPC.)