RIGO Verffabriek breidt assortiment uit

EKODUR 02-05-2018
RIGO Verffabriek breidt assortiment uit

RIGO Verffabriek breidt assortiment uit

RIGO Verffabriek heeft het assortiment recent uitgebreid met de EKODUR Aflak Interieur Mat 1K en 2K en een Hoogglans Emulsie Aflak. Al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw houdt RIGO zich bezig met het ontwikkelen van watergedragen verf- en laksystemen.


In de parketmarkt zijn de producten SKYLT, ROYL en STEP van RIGO Verffabriek bijvoorbeeld bekende namen.


EKODUR komt met de assortimentsuitbreiding in een geheel nieuwe uitstraling en in glansgraden variërend van Mat, Satijn, Glans en Hoogglans. Naast de Interieur Aflakken 1K en 2K en de Emulsie Aflak (Bio-based), omvat het assortiment een Grondverf en een Hechtprimer (licht corrosie werend), een Vernis en een Aflak Exterieur.


Machiel van Westerhoven, directeur RIGO Verffabriek: “De herstyling van onze verfproducten maakt ons assortiment overzichtelijker voor onze afnemers. We hebben in ons gehele RIGO portfolio een uitgebreid productassortiment, feitelijk voor elk oppervlak in het interieur hebben we een toepassing. Maar dat was tot op heden moeilijk uit te leggen aan onze klanten, omdat we zoveel verschillende merken voerden. EKODUR was bijvoorbeeld een productrange onder de merknaam Evert Koning. Nu worden alle producten RIGO Verffabriek: EKODUR, SKYLT en ROYL en andere met één herkenbare stijl, waarmee we makkelijker alle diverse disciplines kunnen bedienen: schilders, parketteurs, stucadoors, interieurarchitecten en designers.”


EKODUR Watergedragen schildersverf is de eerste gerestylede productgroep in de verfmarkt die RIGO Verffabriek lanceert. De komende maanden volgen er steeds nieuwe productgroepen.


rigoverffabriek.nl/