Uitbreiding SKYLT

26-09-2018
Uitbreiding SKYLT

Uitbreiding SKYLT
RIGO Verffabriek was in 2003 met SKYLT de eerste producent op de markt met een onzichtbare parketlak. “En sindsdien onvergelijkbaar,”  aldus de makers. Om het originele karakter van SKYLT kracht bij te zetten is het tijd voor een uitbreiding van het SKYLT-assortiment.

RIGO Verffabriek brengt nu naast SKYLT Original en SKYLT Titanium een SKYLT Grondlak en een SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K. “Met name van de SKYLT Overlakbare kleurolie 2K hebben we hoge verwachtingen, omdat de speciale formule van deze olie de parketteur in staat stelt de vloer direct na droogwrijven van de olie over te lakken met SKYLT. Een tussentijdse droogtijd is niet nodig en dat maakt het werken met de Overlakbare kleurolie 2K extra aantrekkelijk,” aldus Machiel van Westerhoven, directeur RIGO Verffabriek.

De SKYLT Overlakbare Kleurolie 2K is verkrijgbaar in drie basissen en aankleurbaar met losse kleurpigmenten (Color for oil) van RIGO Verffabriek. De SKYLT Grondlak heeft dezelfde naturelle uitstraling als de SKYLT Original, en is indien gewenst gemakkelijk aanzetvrij toe te passen als eerste laag. Het toepassen van de SKYLT Grondlak is echter niet noodzakelijk. Het complete SKYLT-assortiment zit volledig in zwarte cans en flessen en is vormgegeven in de nieuwe huisstijl van RIGO Verffabriek.