Vrouwen in het Parket op tour door Noord-Holland

12-07-2018
Vrouwen in het Parket op tour door Noord-Holland

Vrouwen in het Parket op tour door Noord-Holland
Maandag 2 juli beleefden 30 leden van de netwerkclub Vrouwen in het Parket een inspirerende dag. Tijdens een tocht door Noord-Holland bezochten ze de prachtige showrooms van 3 leden en de Zaanse Schans, waar molen ‘De Bonte Hen’ de lijnolie van RIGO Verffabriek produceert. Ook volgden ze een workshop over -klanttypen en gedrag.

Tijdens eerdere bijeenkomsten wisselden de Vrouwen in Parket veel ervaringen en ideeën uit. Hierdoor groeide de nieuwsgierigheid naar elkaars showrooms, hoog tijd om elkaar te bezoeken! Noord- Holland was als eerste aan de beurt.

De vrouwen bezochten Andrea van Es van Vloerenhuis Amsterdam. Het familiebedrijf adviseert al ruim 100 jaar hun klanten over de beste vloeren. Denise Jacobs liet de vrouwen haar zaak Zaanbever houten vloeren in Beverwijk eens bekijken. Indrukwekkend grote panelen geven een heel goed beeld van de vloer op een groter oppervlak.  De ruimte is strak ingericht, waardoor de warmte van de -veelal verouderde- vloeren goed uitkomt. Nancy Vleeschhouwer nam de vrouwen mee in het verhaal over haar enorme showroom. Twee verdiepingen groot, panelen aan de wand en grote kasten met honderden monsterborden. Massieve plankenvloeren, lamelparket, laminaat en zelfs RVS, het is er allemaal!

En hier houdt het uiteraard niet op. De volgende keer zullen de Vrouwen in het Parket Limburg onveilig gaan maken.